| pro6advies

Aanpak Plancheck

Doel
Op basis van vooraf aangeleverde informatie ontvang je per e-mail van een ervaren bedrijfsadviseur feedback op je (ondernemings)plan op 10 essentiële punten. De Plancheck geeft aan wat er ontbreekt, welke onderdelen onjuist zijn en wat onduidelijk is in je (ondernemings)plan.

Wat levert het op
Met de Plancheck vergroot je je de kwaliteit van je (ondernemings)plan. De bedrijfsadviseur geeft zijn/haar feedback op het gehele (ondernemings)plan. Met deze feedback kun je je plannen verbeteren, waardoor je kans van slagen als ondernemer toeneemt.

Voor wie
Voor ondernemers en startende ondernemers die hun eigen (ondernemings)plan willen verbeteren en om de kans van slagen een bedrijfskrediet te verkrijgen te vergroten.

Werkwijze
Na betaling ontvang je een lijst van informatie die Pro6 Advies vooraf nodig heeft. Na ontvangst van alle informatie ontvang je binnen 5 werkdagen via e-mail de feedback.

Inhoud
Het (ondernemings)plan wordt op 10 punten:

  1. ondernemerschap
  2. concept
  3. verdienmodel
  4. marktbeoordeling
  5. concurrentieanalyse
  6. investerings- en exploitatiebegroting
  7. kostenstructuur
  8. privé-uitgaven
  9. zekerheden
  10. vermogenspositie onderneming

Dit wordt er over ons gezegd

Huiswerkbegeleiding

Ik had allerlei ideëen maar wist niet waar ik moest beginnen of eindigen. Pro6 Advies heeft mij heel goed geholpen met structuur aanbrengen, een tijdspad uitzetten en een klankbord zijn. Het was erg plezierig te ervaren dat de adviseur aansluiting had met mij visie, waardoor zijn input nog waardevoller werd.

Pro6 Advies werkt samen met

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.