| pro6advies

Coaching voor vastlopers

  • Speel je met de gedachte of zelfstandig ondernemen iets voor je is?
  • Wil je wel een switch maken, maar weet je niet goed waarheen?
  • Vraag je jezelf regelmatig af: "Wat wil ik eigenlijk écht of wat kan ik?"
  • Merk je gebrek aan zelfvertrouwen in je werk of heb je moeite met keuzes maken?

Voor mensen met dergelijke zingevingsvragen werkt Pro6 Advies samen met Marjolein Lausberg van Veldlof. Marjolein luistert, vraagt door en reikt perspectieven aan die jouw patronen doorbreken. Hierdoor voel je je vrijer, ervaar je geen verwachtingen en beperkingen en kun je ontdekken wat je écht wilt doen. Dat doet Marjolein met tal van oefeningen, gesprekken, maar vooral op intuïtie.

Haar (biologische kleinschalige) kwekerij vormt de basis van haar coaching. Hier ontvangt ze haar klanten en werken klanten mee in de tuin. Het is niet voor niets dat Marjolein is gestart met een tuin; ze is niet alleen gepassioneerd over alles wat groeit en bloeit, de natuur is een bron van rust voor haar.

Wanneer je ontspant in jezelf kom je op nieuwe ideeën en leer je voelen wat je wel of niet wilt. Dit kan in de zoektocht naar nieuw werk of een carrièreswitch een enorm verschil maken, omdat iemand die weet wat hij/zij wil meer focus ervaart, helderder communiceert en duidelijker doelen formuleert. Hierdoor kun je beter vinden wat bij je past en met energie aan een volgende stap beginnen.

Meer informatie over coaching door Marjolein vind je op Veldlof.nl

Dit wordt er over ons gezegd

Sia Vonk

Start transportbedrijf

Sia Vonk

Milo Groot Obbink van Pro6 Advies heeft een heel goed plan voor mij opgesteld; overal waar ik kwam, iedereen vond het een goed plan. Dankzij Milo heb ik eindelijk een eigen bedrijf.

Pro6 Advies werkt samen met
yes

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.