AVG tips en AVG & Pro6 Advies

Ook Pro6 Advies (moet) werken met persoonsgegevens. Wij hebben een aantal maatregelen genomen om de privacy van onze klanten die zefstandig willen worden te waarborgen.
Voor wie zelfstandig wil worden of een bedrijf heeft, doe je voordeel met onderstaande aanpassingen: 

1 = website met SSL certificaat

2 = Google Analytics privacy vriendelijk ingesteld

3 = samenwerking met een professionele hostingprovider www.yourhosting.nl

4 = aangepaste privacyverklaring

1
SSL is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de server (van jouw website) en een internet browser (zoals Chrome of Internet Explorer). Doordat SSL certificaten een beveiligde sleutel koppelen aan de connectie van een website kunnen gegevens live geëncodeerd bewaard worden waardoor deze veilig ingevoerd kunnen worden zonder tussenkomst van externe systemen die de gegevens willen onderscheppen.

2
Door een extra regel code toe te voegen aan de trackingcode van Google Analytics worden de IP-adressen van onze websitebezoekers geanonimiseerd, om precies te zijn [ga ('set', 'anonymizeIp',true):// ]. Daarnaast is het delen van gegevens met Google uitgezet!

4
De privacyverklaring is grondig aangepast. O.a. staat vermelde welke persoonsgegevens wij (moeten) verwerken.
 

 

Dit wordt er over ons gezegd

Huiswerkbegeleiding

Ik had allerlei ideëen maar wist niet waar ik moest beginnen of eindigen. Pro6 Advies heeft mij heel goed geholpen met structuur aanbrengen, een tijdspad uitzetten en een klankbord zijn. Het was erg plezierig te ervaren dat de adviseur aansluiting had met mij visie, waardoor zijn input nog waardevoller werd.

Pro6 Advies werkt samen met

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.