Hulp bij het kiezen of de KOR geschikt voor je is

De Belastingdienst heeft een tool online gezet waarmee je kunt onderzoeken of deelnemen aan de Kleine Ondernemers Regeling (KOR) interessant voor je is.

Als je een bedrijf start kun je al direct kiezen voor deelname aan de KOR. Dat is niet voor elke startende ondernemer interessant. Bijvoorbeeld omdat je de eerste jaren veel wilt investeren.

Deelname aan de KOR betekent dat je de door jouw betaalde BTW niet terug mag vragen. Het voordeel is dat je geen aangifte voor de omzetbelasting hoeft te doen en je hoeft je klanten geen BTW in rekening te brengen.

Wil je meer weten wat de tool van de Belastingdienst over het toepassen van de KOR zegt? Dit is de link naar de site van de Belastingdienst.

Dit wordt er over ons gezegd

Ademcoach

“Wat ik vooral heb ervaren is dat ik wel volgens mijn eigen gevoel aan de slag mocht en dat ik echt gezien werd. Op het moment dat ik behoefte had aan hulp, was Rob van Pro6 Advies er ook echt voor me. Hij gaf me altijd meerdere keuzes: “Als je daar tegenaan loopt dan kun je dit doen, of dit of dit… kijk maar wat voor jou het fijnst is”. Dat vind ik heel prettig werken. Dat geeft me toch het gevoel dat ik het zelf doe en dat geeft vertrouwen.

Pro6 Advies werkt samen met
yes

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.