Aanpak

Hier vind je informatie over onze werkwijze.

Start: intakegesprek
In dit gesprek maken we uitgebreid kennis met je. Waar ben je goed in, waar moet je rekening mee houden, hoe ben je geworden wie je nu bent, wat zijn je plannen en welke ondersteuning denk jij dat je nodig hebt.

Voorstel voor begeleiding
Na afloop van dit gesprek gevenwij aan hoe wij je gaan begeleiden en wat we voor kunnen betekenen. Dat schrijven we op in een offerte, of als je klant van UWV bent, in een re-integratieplan. Voordat we een re-integratieplan opstellen overleggen we eerst met je contactpersoon van UWV. Dat is vaak een arbeidsdeskundige of werkcoach.

Start begeleiding
Aan de hand van de indeling van een ondernemingsplan (concept, markt, marketing, investering, financieren, begroting) gaan we vaak aan de slag. Het kan ook zijn dat je plan al klaar is en dat je juist begeleiding nodig hebt om een lening aan te vragen. Of dat je graag begeleiding wilt bij het vinden van de juiste klanten. Wij bezoeken je thuis, op een externe locatie en hebben contact via telefoon, Whatsapp, Skype of Facetime. Ook kunnen we op afstand je computer overnemen zodat we dingen kunnen laten zien. 

Wat wij zoal doen
- aanscherpen van je bedrijfsidee
- opstellen ondernemingsplan
- aanvragen financiering (bij Qredits, een bank of bij UWV)
- opzetten van je administratie en boekhouding
- helpen potentiële klanten benaderen
- opstellen van een (standaard)offerte
- marketing via Facebook
- verbeteren van je website
- klankborden over ondernemerszaken
- advies over prijsbepaling
- handvaten en tools om de balans tussen inspanning, geld verdienen en ontspanning goed te houden
 


 

Dit wordt er over ons gezegd

Overname Fotostudio

Jaco de Hoog

Pro6 Advies begeleidde mij bij de overname van een fotostudio, en hoe ! Milo Groot Obbink wist precies hoe je een bank moet benaderen en hoe je een lening aanvraagt. Ik ben vooral te spreken over het prettige persoonlijke contact.

Pro6 Advies werkt samen met

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.