| pro6advies

Hooggevoelig en ondernemen

We begeleiden regelmatig klanten die hooggevoelig blijken. Soms vertellen onze klanten dat ze hooggevoelig zijn in een eerste gesprek. Maar meestal komt hooggevoeligheid later ter sprake. Dat laatste is jammer. Want hooggevoeligheid kost je vaak veel energie. Zeker als een ander te weinig rekening houdt met jouw hoog gevoeligheid. Het leren voelen en ervaren van je grenzen, je hierover (durven) uitspreken en je grenzen met anderen bespreken is vaak een hele opgave.

Wat wij doen met hooggevoeligheid
De reden dat hooggevoeligheid als menu-item op de website staat is om te laten zien dat we hooggevoeligheid serieus nemen. Dat wij een veilige omgeving bieden wanneer wij je begeleiden. Milo Groot Obbink bezoekt al zijn klanten in hun eigen omgeving, Rob Videler ook maar minder vaak. De plek waar we afspreken moet veilig voor je voelen, omdat veiligheid de basis is van een goede (advies)relatie. Ons motto is ook: hoe je jezelf kent, hoe beter je je grenzen kunt aangeven. En hoe succesvoller je ondernemerschap.

Dit wordt er over ons gezegd

Computerreparateur

Ben Plazier

Het grote voordeel van Pro6 Advies is dat ze bij je thuis komen. Het persoonlijke contact was voor mij het belangrijkste. Rob Videler van Pro6 Advies gaf steeds aan wat de juiste stappen waren op welk moment.

Pro6 Advies werkt samen met

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.