Hooggevoelig en ondernemen

We begeleiden regelmatig klanten die hooggevoelig blijken. Soms vertellen onze klanten dat ze hooggevoelig zijn in een eerste gesprek. Maar meestal komt hooggevoeligheid later ter sprake. Dat laatste is jammer. Want hooggevoeligheid kost je vaak veel energie als een ander er te weinig rekening mee houdt. Het leren voelen en ervaren van je grenzen, die uitspreken en in contact met anderen je grenzen bespreken is een hele opgave.

Wat wij doen met hooggevoeligheid
De reden dat hooggevoeligheid als menu-item op de website staat is om te laten zien dat we hooggevoeligheid serieus nemen. Dat we een veilige omgeving willen bieden aan onze klanten wanneer ze door ons begeleid worden. Milo Groot Obbink bezoekt al zijn klanten in hun eigen omgeving, Rob Videler ook maar minder vaak. De plek waar we afspreken moet veilig voor je voelen, omdat wij anders niet alles van zien dat nodig is om je goed te ondersteunen. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je je grenzen kunt aangeven. En hoe succesvoller je ondernemerschap.

Dit wordt er over ons gezegd

Start transportbedrijf

Sia Vonk

Milo Groot Obbink van Pro6 Advies heeft een heel goed plan voor mij opgesteld; overal waar ik kwam, iedereen vond het een goed plan. Dankzij Milo heb ik eindelijk een eigen bedrijf.

Pro6 Advies werkt samen met

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.