Praktische begeleiding bij het opzetten van een eigen bedrijf | pro6advies

Hooggevoelig en ondernemen

We begeleiden regelmatig klanten die hooggevoelig blijken, hsp-er zijn. Soms vertellen onze klanten direct dat ze hooggevoelig zijn. Maar meestal komt hooggevoeligheid later ter sprake. Dat laatste is jammer. Want je hooggevoeligheid kost je vaak veel energie als een ander (onbedoeld) te weinig rekening houdt met de prikkels waar jij sterk(er) op reageert. De reden dat hooggevoeligheid op de website staat is om te benadrukken dat we hooggevoeligheid serieus nemen. Maar ook om te laten zien dat hooggevoelig en ondenemerschap prima samen gaan.

Hoe wij met hooggevoeligheid omgaan
Het leren voelen en ervaren van je grenzen, je hierover (durven) uitspreken en je grenzen met anderen bespreken is vaak een hele opgave. Dat geldt zeker voor hsp-ers. Wij vinden het belangrijk dat onze begeleiding in een veilige omgeving plaatsvindt.

De plek waar we afspreken moet prettig en veilig aanvoelen. Want vertrouwen en veiligheid zijn voor ons essentiële voorwaarden om een goede (advies)relatie te ontwikkelen. Milo Groot Obbink bezoekt daarom zijn klanten thuis, in hun eigen omgeving. Rob Videler doet dit ook, maar in beperkte mate.

Ons motto is ook: hoe beter je jezelf kent, hoe beter je je grenzen kunt aangeven. En hoe succesvoller je ondernemerschap.

Dit wordt er over ons gezegd

Diëtiste Jelierse

Pro6 Advies heeft mij geholpen structuur aan te brengen in mijn bedrijf en te blijven vertrouwen in wat ik doe.

Pro6 Advies werkt samen met
yes

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.