Wij zijn experts in het starten van een eigen bedrijf | pro6advies

Bedrijf starten met UWV-uitkering

Mag je een bedrijf starten naast je UWV-uitkering? Het antwoord is: JA! Voordat je je eigen onderneming start, neem wel eerst contact op met het UWV. Zij kunnen je adviseren én zelfs begeleiding aanbieden.

Waarom zou je een eigen bedrijf starten vanuit een UWV-uitkering?

Al meer dan 15 jaar begeleiden wij onze klanten die een WIA-, Ziektewet-, WAJONG-, WW-  of WAO-uitkering ontvangen bij het starten van een eigen bedrijf en met succes. Een eigen bedrijf is een fantastische mogelijkheid om je vaardigheden en talenten toch uit te oefenen en er geld mee te verdienen, ondanks eventuele beperkingen. Niet alleen bepaal je zelf wanneer je in je bedrijf werkt, hoeveel tijd je er aan besteed, maar ook voor wie en op welke manier. De vrijheid en flexibiliteit van het ondernemen maakt het mogelijk dat je wél bezig kan zijn met dat wat je leuk vindt en goed kan.

Is een eigen bedrijf naast een uitkering voor iedereen mogelijk?

Nee, helaas niet. Een eigen bedrijf starten vraagt meer dan alleen ergens goed in zijn. Je moet contacten leggen en onderhouden, overzicht houden over je werk en administratie, door kunnen zetten, inzicht hebben in je eigen sterke en zwakke punten, hulp durven vragen en pro-actief zijn. Wij weten dat zonder deze eigenschappen succesvol ondernemen heel lastig is.

Hoe kom je bij ons terecht?

Pro6 Advies werkt al jarenlang samen met het UWV. Kom je via het UWV in aanmerking voor een coach of coachingstraject? Dan kun je aan ons gekoppeld worden. We gaan graag met je aan de slag om bij te dragen aan jouw succesvolle onderneming!

Dit wordt er over ons gezegd

Sia Vonk

Start transportbedrijf

Sia Vonk

Milo Groot Obbink van Pro6 Advies heeft een heel goed plan voor mij opgesteld; overal waar ik kwam, iedereen vond het een goed plan. Dankzij Milo heb ik eindelijk een eigen bedrijf.

Pro6 Advies werkt samen met
yes

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.