Wij zijn experts in het starten van een eigen bedrijf | pro6advies

Bedrijf starten met UWV-uitkering

Mag je een bedrijf starten naast je UWV-uitkering?
Het antwoord is: JA ! Voordat je je eigen onderneming start, neem wel eerst contact op met UWV. Zij kunnen je adviseren èn zelfs begeleiding aanbieden.

Waarom zou je een eigen bedrijf starten vanuit een UWV-uitkering?
Al meer dan 15 jaar begeleiden wij onze klanten die een WIA-, Ziektewet-, WAJONG-, WW-  of WAO-uitkering ontvangen bij het starten van een eigen bedrijf en met succes. Een eigen bedrijf is een fantastische mogelijkheid om je vaardigheid en talent toch uit te oefenen en er geld mee te verdienen, ondanks eventuele beperkingen. Niet alleen bepaal je zelf wanneer je in je bedrijf werkt, hoeveel tijd je er aan besteed, maar ook voor wie en op welke manier. De vrijheid en flexibiliteit van het ondernemen maakt het mogelijk dat je wèl bezig kan zijn met dat wat je leuk vindt en goed kan.

Is een eigen bedrijf naast een uitkering voor iedereen mogelijk?
Nee, helaas niet. Een eigen bedrijf starten vraagt meer dan alleen ergens goed in zijn. Je moet contacten leggen en onderhouden, overzicht houden over je werk en administratie, door kunnen zetten, inzicht hebben in je eigen sterke en zwakke punten, hulp durven vragen en pro-actief zijn. Wij weten dat zonder deze eigenschappen succesvol ondernemen heel lastig is

 

Dit wordt er over ons gezegd

Ademcoach

“Wat ik vooral heb ervaren is dat ik wel volgens mijn eigen gevoel aan de slag mocht en dat ik echt gezien werd. Op het moment dat ik behoefte had aan hulp, was Rob van Pro6 Advies er ook echt voor me. Hij gaf me altijd meerdere keuzes: “Als je daar tegenaan loopt dan kun je dit doen, of dit of dit… kijk maar wat voor jou het fijnst is”. Dat vind ik heel prettig werken. Dat geeft me toch het gevoel dat ik het zelf doe en dat geeft vertrouwen.

Pro6 Advies werkt samen met
yes

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.