Succesvolle ondernemingsplannen goedgekeurd door banken | pro6advies

Ondernemingsplan schrijven

Wil je een eigen bedrijf starten? Ga je dan je ondernemingsplan, bedrijfsplan of businessplan zelf schrijven of laten schrijven?

Wanneer wij je bedrijfsplan schrijven:

  1. zijn banken bereid eerder te financieren,
  2. wordt duidelijk of je idee haalbaar is,
  3. bespaar je jezelf veel tijd en energie,
  4. vertalen we jouw idee in cijfers en een bedrijfsplan,
  5. vergroot je de kans op een financiering van Qredits.

Waarom een ondernemingsplan

Heb je een financiering van een bank nodig, dan is een ondernemingsplan verplicht. Wist je dat Qredits 70% van alle ondernemingsplannen afkeurt die (startende) ondernemers indienen? Een goed en doordacht plan is dan ook geen overbodige luxe.

Een krap budget om advies in te kopen? Vaak laten wij onze kosten meefinancieren door de bank. Start je zonder lening? Dan is een ondernemingsplan een uitstekend middel om de haalbaarheid van je plan te onderzoeken.

Waarom Pro6 Advies een ondernemingsplan laten schrijven?

(Startende) ondernemers hebben vaak maar 1 of 2 keer in hun leven een ondernemingsplan nodig. En niet iedereen lukt het een plan te schrijven dat door banken direct goed wordt gekeurd. Dus waarom zelf ploeteren, terwijl wij heel succesvol zijn! Wist je dat op basis van onze ondernemingplannen 95% van onze klanten een lening van een bank krijgt?

Hoe gaan we te werk?

Het liefst ontmoeten wij je persoonlijk, zodat je al je ideeën aan ons kunt vertellen / laten zien. Standaard bezoeken we je één keer, dat is vaak voldoende om alle informatie voor een goed plan te verzamelen. Via telefoon, e-mail of Skype hebben we contact als dat nodig blijkt. Als we alle informatie compleet hebben, is het concept ondernemingsplan binnen 5 werkdagen klaar. Je ontvangt dan een pdf-bestand. 

Tarieven

Na een telefonisch intakegesprek ontvang je een offerte. Voor je investering, bekijk onze tarieven.

Tijdsduur

Zodra alle informatie compleet is, hebben we ongeveer 5 werkdagen nodig voor het eerste concept van het ondernemingsplan. Soms is het zinvol om vòòr het schrijven van het definitieve plan eerst uitgebreid marktonderzoek uit te voeren. Daar kunnen wij je bij ondersteunen. Voor de duidelijheid, dat doen we op uur- of offertebasis.

Dit wordt er over ons gezegd

Ademcoach

“Wat ik vooral heb ervaren is dat ik wel volgens mijn eigen gevoel aan de slag mocht en dat ik echt gezien werd. Op het moment dat ik behoefte had aan hulp, was Rob van Pro6 Advies er ook echt voor me. Hij gaf me altijd meerdere keuzes: “Als je daar tegenaan loopt dan kun je dit doen, of dit of dit… kijk maar wat voor jou het fijnst is”. Dat vind ik heel prettig werken. Dat geeft me toch het gevoel dat ik het zelf doe en dat geeft vertrouwen.

Pro6 Advies werkt samen met
yes

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.