Succesvolle ondernemingsplannen goedgekeurd door banken | pro6advies

Ondernemingsplan schrijven

Een ondernemingsplan, bedrijfsplan of businessplan zelf schrijven of laten schrijven wanneer je je bedrijf wilt starten?

Wanneer wij je bedrijfsplan schrijven:
1. zijn banken bereid eerder te financieren
2. wordt duidelijk of je idee haalbaar is
3. bespaar je je veel tijd en energie
4. vertalen we jouw idee in cijfers en een bedrijfsplan
5. vergroot je je de kans op een financiering van Qredits

Waarom een ondernemingsplan
Heb je een financiering van een bank nodig, dan is een ondernemingsplan verplicht. Wist je dat Qredits 70 % van alle ondernemingsplannen afkeurt die (startende) ondernemers indienen? Een goed en doordacht plan is dan ook geen overbodige luxe.

Een krap budget om advies in te kopen? Vaak laten wij onze kosten meefinancieren door de bank. Start je zonder lening, dan is een ondernemingsplan een uitstekend middel om de haalbaarheid van je plan te onderzoeken. 

Waarom Pro6 Advies een ondernemingsplan laten schrijven?
(Startende) ondernemers hebben vaak maar één of twee keer in hun leven een ondernemingsplan nodig. En niet iedereen lukt het een plan te schrijven dat door banken direct goed wordt gekeurd. Dus waarom zelf ploeteren, terwijl wij heel succesvol zijn! Wist je dat op basis van onze ondernemingplannen 95 % van onze klanten een lening van een bank krijgt ?

Hoe gaan we te werk?
Het liefst ontmoeten wij je persoonlijk, zodat je al je ideeën aan ons kunt vertellen / laten zien. Standaard bezoeken we je één maal, dat is vaak voldoende om alle informatie voor een goed plan te verzamelen. Via telefoon, e-mail of Skype is er zo nodig contact. Als we alle informatie compleet hebben, is het concept ondernemingsplan binnen 5 werkdagen klaar. Je ontvangt dan een pdf-bestand. 

Tarieven
Na een telefonisch intakegesprek ontvang je een offerte. Je investering voor een volledig ondernemingsplan is 1.200 euro (inclusief liquiditeitsbegroting), exclusief 21 % BTW.

Tijdsduur
Zodra alle informatie compleet is, hebben we ongeveer vijf werkdagen nodig voor het eerste concept van het ondernemingsplan. Soms is het zinvol om vòòr het schrijven van het definitieve plan eerst uitgebreid marktonderzoek uit te voeren. Daar kunnen wij je bij ondersteunen. Voor de duidelijheid, dat doen we op uur- of offertebasis.

Dit wordt er over ons gezegd

Elsbeth Reijmers

Coachingspraktijk

Elsbeth Reijmers

"Milo is een ontzettend vriendelijke persoon die me in alle rust heeft begeleid. In de tijd dat ik nog niet helemaal stevig in mijn schoenen stond als ondernemer was hij iemand waarbij ik onzeker durfde te zijn en domme vragen aan durfde te stellen. Zijn kennis weet hij op een hele vriendelijke, geduldige manier over te brengen.."

Pro6 Advies werkt samen met
yes

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.