Succesvolle ondernemingsplannen goedgekeurd door banken | pro6advies

Financieel plan

Jij het idee, wij de cijfers

Je hebt een goed idee en weet precies hoe je dat wilt gaan uitvoeren. Maar hoe vertaal je je plan naar cijfers? Specifieker, hoe vertaal je je idee naar een investeringsbegroting, een prognose en een openingsbalans? Pro6 Advies vertaalt je idee snel en helder naar cijfers die kloppen.

Wij geven antwoord op de volgende vragen:

  • Hoeveel geld is er nodig voor de opstart?
  • Hoeveel krediet heb ik nodig?
  • Hoe moet ik rekening houden met groei, hoe snel mijn klanten betalen en tegenvallers?

Vergroot je kans op een financiering

Is er een krediet nodig, dan moeten de cijfers realistisch en onderbouwd zijn wil een bank of Qredits je aanvraag in behandeling nemen. Wij merken dat zonder kennis van kredietaanvragen, bedrijfsfinancieringen en het opstellen van prognoses lastig is.

Garantie

Wij garanderen dat de kans op een financiering toeneemt wanneer wij het financiële deel van je ondernemingsplan opstellen!

Je financieel plan laten opstellen door Pro6 Advies?

Goed idee, we gaan graag voor je aan de slag! Je kunt contact met ons opnemen via of door te bellen naar (0546) 57 84 85.

Dit wordt er over ons gezegd

Elsbeth Reijmers

Coachingspraktijk

Elsbeth Reijmers

"Milo is een ontzettend vriendelijke persoon die me in alle rust heeft begeleid. In de tijd dat ik nog niet helemaal stevig in mijn schoenen stond als ondernemer was hij iemand waarbij ik onzeker durfde te zijn en domme vragen aan durfde te stellen. Zijn kennis weet hij op een hele vriendelijke, geduldige manier over te brengen.."

Pro6 Advies werkt samen met
yes

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.