Wij zijn experts in het starten van een eigen bedrijf | pro6advies

Bedrijf starten

Ik ben Milo Groot Obbink, business-coach en oprichter van Pro6 Advies

Geweldig, je kiest voor het ondernemerschap! Je wilt met een eigen bedrijf starten naast een baan in loondienst, via een outplacement traject of vanuit een uitkering van UWV. 

Omdat het ondernemerschap nieuw voor je is kan ik me voorstellen dat je nog veel vragen hebt hoe je het starten van een eigen onderneming nu aanpakt en welke stappen je precies moet gaan nemen. 

Misschien herken jij het volgende: 

  • Je wilt graag een eigen bedrijf starten maar er is online zo veel informatie te vinden over het starten van een bedrijf, dat jij niet goed weet waar je moet beginnen en het ontbreekt je nu aan overzicht.
  • Je weet niet goed wat je te staat wachten na het inschrijven bij de KVK. Denk aan de Belastingdienst, contracten, zakendoen. Als je er alleen al aan denkt wat er allemaal bij komt kijken zakt de moed je in de schoenen waardoor je er niet eens aan begint.
  • Je hebt een ondernemingsplan nodig voor het UWV om te mogen starten of om een financiering aan te vragen, maar je hebt geen idee hoe je een ondernemingsplan schrijft.
  • Online cursussen om zelf een ondernemingsplan te schrijven bestaan uit veel tekst, zijn zo uitgebreid of ingewikkeld, dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je er niet toe komt om te starten met het schrijven van een eigen ondernemersplan.

Jij hebt een expert nodig die je helpt met het opstellen van jouw bedrijfsplan en die jou ondersteunt met het nemen van de juiste stappen in de goede volgorde om jouw bedrijf tot een succes te maken.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het opstarten van je eigen bedrijf?

Als experts in het starten van een eigen bedrijf weten wij wat belangrijk is en waar je op moet letten (en waar niet op). Wij helpen jou met het opstarten van je eigen bedrijf en daarvoor is een sterk bedrijfsplan een goede basis voor succes.

Interesse hierin? Je kunt contact met ons opnemen door op de button hieronder te klikken, ons te mailen via of door te bellen naar (0546) 57 84 85. We komen graag met je in contact.

 

Dit wordt er over ons gezegd

Huiswerkbegeleiding

Ik had allerlei ideëen maar wist niet waar ik moest beginnen of eindigen. Pro6 Advies heeft mij heel goed geholpen met structuur aanbrengen, een tijdspad uitzetten en een klankbord zijn. Het was erg plezierig te ervaren dat de adviseur aansluiting had met mij visie, waardoor zijn input nog waardevoller werd.

Pro6 Advies werkt samen met
yes

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.