Wij zijn experts in het starten van een eigen bedrijf | pro6advies

Bedrijf starten

Hey

Ik ben Milo jouw online 'start je bedrijf coach'

Ik help ambitieuze vrouwen om een ijzersterk bedrijf neer te zetten met een sterk bedrijfsplan specifiek voor jouw bedrijf dat zorgt voor klanten én omzet. 

Geweldig, je kiest voor het ondernemerschap en je weet ook in elke riching je een bedrijf op wil gaan zetten. Je wil met een eigen bedrijf starten naast een baan in loondienst, via een outplacement traject of vanuit een uitkering van UWV het is allemaal mogelijk. Toch heb je nog veel vragen hoe je dit nu aanpakt en welke stappen je precies moet gaan nemen. 

Misschien herken jij het volgende wel: 

  • Je wil graag een eigen bedrijf starten maar er is online zo veel informatie te vinden over het starten van een eigen bedrijf, dat jij niet goed weet waar je moet beginnen en  je hebt totaal geen overzicht.  
  • Je denkt dat je met het inschrijven bij de KVK al klaar bent maar dan merk je dat het pas begint. Help.
  • Je hebt geen idee wat er op je afkomt als je een bedrijf start; denk dan aan de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel, de bank, contracten, zaken doen. Als je er alleen al aan denkt wat er allemaal bij komt kijken zakt de moed je in de schoenen waardoor je er niet eens aan begint.
  • Je hebt een ondernemingsplan nodig voor het UWV of de bank om te mogen starten of een financiering aan te vragen maar je hebt geen idee hoe je een ondernemingsplan moet schrijven.
  • Alle online cursussen om zelf een ondernemingsplan te schrijven bestaan uit veel tekst en zo uitgebreid of ingewikkeld, dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je er niet toe kom om te starten met het schrijven van mijn eigen plan.

Jij hebt een expert nodig die je helpt met het opstellen van jouw bedrijfsplan en die jou ondersteunt met het nemen van de juiste stappen in de goede volgorde om jouw bedrijf tot een succes te maken.

Als expert in het starten van een eigen bedrijf weten wij wat belangrijk is en waar je op moet letten (en waar niet op). Wij helpen jou aan een sterk bedrijfsplan met een stevige basis en helpen jou met de opstart van jouw eigen bedrijf.

 


Hoe fijn zou het zijn als:

  • Je weet wat jij moet doen om een bedrijf te starten en je hoeft alleen datgene te doen wat er nodig is om jouw bedrijf sterk neer te zetten. Met de juiste ondersteuning zet jij jouw bedrijf op.
  • Je stap voor stap weet hoe je jouw bedrijf succesvol moet opzetten. Je zet dit aan de hand van een overzichtelijk plan op. Je weet precies wanneer je welke stappen moet nemen.
  •  Je stap voor stap uitleg krijgt in begrijpelijke Jip & Janneke taal zodat je zelf een ondernemingsplan kan schrijven en een startpunt hebt om te starten als ondernemer.
  • Je precies weet als startende ondernemer waar je aan begint, wat er van jou verwacht wordt en hoe je het moet doen. Je hebt daar praktische uitleg en videobeelden bij in begrijpelijke taal.
  • Je met jouw ondernemingsplan de toezegging krijgt van het UWV of de bank om te mogen en te kunnen starten.

Kortom, jij hebt een expert nodig die precies weet welke stappen jij moet gaan zetten om succesvol je bedrijf op te zetten.


Er is veel informatie over het starten van een bedrijf beschikbaar, vaak zelfs te veel. Daarom: 
- adviseren wij wat je beter wel en vooral niet moet doen
- geven wij aan wanneer je welke stappen het beste wanneer kunt zetten

Ben je toe aan een volgende stap ? Neem contact met ons op, we staan je graag te woord.
Lees ook de informatie op de pagina die voor jou van toepassing is.

Dit wordt er over ons gezegd

Sia Vonk

Start transportbedrijf

Sia Vonk

Milo Groot Obbink van Pro6 Advies heeft een heel goed plan voor mij opgesteld; overal waar ik kwam, iedereen vond het een goed plan. Dankzij Milo heb ik eindelijk een eigen bedrijf.

Pro6 Advies werkt samen met
yes

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.