Wij zijn experts in het starten van een eigen bedrijf | pro6advies

Bedrijf starten met een ZW-uitkering

Start je met een Zieketwet (ZW)-uitkering een bedrijf, dan krijg je te maken met:
1)   hoe worden winsten uit mijn bedrijf verrekend met de ZW
2)   welke ondersteuning biedt het UWV
3)   is mijn bedrijf haalbaar
4)   hoe schrijf ik een ondernemingsplan
 

Inkomsten bedrijf en ZIEKTEWET

Hoe UWV de winst uit uw bedrijf verrekent hangt af van je persoonlijke situatie. Pro6 Advies werkt al jarenlang samen met UWV. Wij weten wat de regels van het UWV voor jouw situatie betekenen.


Ondersteuning bij het starten van een bedrijf

Wanneer je arbeidsdeskundige achter je plannen staat, is er de mogelijkheid een re-integratietraject te starten. Dat houdt in dat de kosten van onze begeleiding door UWV worden vergoed. Voorwaarde is wel dat je tenminste de helft van het aantal uur waarop je ZW-uitkering is gebaseerd in je bedrijf steekt.
 

Is mijn bedrijf haalbaar

Wanneer je een bedrijf start verandert er veel. Niet alleen je privé-situatie, ook het inkomen en de (financiële) risico's. Wij geven advies of je idee haalbaar kan zijn. Daarbij kijken we naar je persoonlijke kwaliteiten, werkervaring, schulden, het idee, ontwikkelingen in de markt en concurrenten.

Dit wordt er over ons gezegd

Elsbeth Reijmers

Coachingspraktijk

Elsbeth Reijmers

"Milo is een ontzettend vriendelijke persoon die me in alle rust heeft begeleid. In de tijd dat ik nog niet helemaal stevig in mijn schoenen stond als ondernemer was hij iemand waarbij ik onzeker durfde te zijn en domme vragen aan durfde te stellen. Zijn kennis weet hij op een hele vriendelijke, geduldige manier over te brengen.."

Pro6 Advies werkt samen met
yes

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.