| pro6advies

Coaching

Of je nu een bedrijf gaat starten of al jaren ondernemer bent, de kennis, ervaring en feedback van anderen kan heel waardevol zijn. Als ondernemer of starter kun je namelijk simpelweg niet álles weten en kunnen.

Elke ondernemer heeft 'blinde vlekken': een gebied of eigenschap waarvan jezelf vindt dat het geweldig gaat, maar wat de buitenwereld niet zo ervaart. Wil je meer rust ervaren, meer plezier en inkomen, begin dan met het zichtbaar maken van je blinde vlekken. Dat is de stap naar positieve verandering.

Hoe?

Als je jezelf (zakelijk) wilt verbeteren of wanneer je de kans op succes wilt vergroten, ga dan met ons in gesprek. Wij maken je blinde vlekken (op persoonlijk, financieel, bedrijfsmatig gebied) zichtbaar én geven aan hoe je deze vlekken voortaan voorkomt.

Als bestaande ondernemer, zzp'er of freelancer heb je vaak andere behoeften op het gebied van coaching dan een startende ondernemer:

Dit wordt er over ons gezegd

Ecologische tuinderij

“Milo was voor mij een sparringpartner. Ik bespreek met hem ‘waar ik tegenaan loop’. Hij belde op en vroeg me dan hoe het gaat en waar ik mee bezig ben. Dan kwam er altijd wel uit waar ik onzeker over was. Hij dacht mee met mijn vraagstukken en gaf me tips waar ik de kennis kon vinden. Hij kon me ook heel goed positieve feedback geven. Zo van ‘dat weet jij wel’.

Pro6 Advies werkt samen met
yes

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.