Coaching voor starters

►Wij vinden dat een goede starterscoach een boekhouder, bankier, marketeer, coach en ondernemer in één moet zijn. Waarom ? Omdat het belangrijk is dat iemand het overzicht heeft en bewaard over al die gebieden waar een startende ondernemer mee te maken krijgt.

Wij zijn heel goed op de hoogte van financieringen, Social Media, marketing, verzekeringen, verkopen & acquisitie, belastingen, administratie, starten vanuit een uitkering en subsidies. Met onze kennis en ervaring geven wij je een zo volledig mogelijk beeld geven van wat er voor jou belangrijk is. Wanneer wij niet genoeg over een onderwerp weten, dan verwijzen we door naar betrouwbare specialisten. Dat kan bijvoorbeeld een boekhouder, SEO-specialist, notaris, financieel adviseur, websitebouwer of grafisch ontwerper zijn.

Waarom wij waardevol zijn
► wij brengen overzicht in wat je als starters wanneer moet doen

► met onze adviezen verbeter je je business (beter verdienmodel, realistische exploitatie, effectieve marketing)

► vergroot je de kans op een financiering met 100 %

► wij schrijven heldere ondernemingsplannen die werken


Starterscoaching door Pro6 Advies, hoe werkt het
 

1. Kennismaken

't Liefst persoonlijk, op een rustige locatie of bij je thuis. Om elkaar te leren kennen en duidelijk te krijgen wat je nodig hebt

2. Coachingsovereenkomst

We spreken af wat doen, hoe vaak we contact hebben en met welk doel. Contact hebben we door bezoek bij je thuis, op een rustige locatie in de beurt, via telefoon of Skype.

3. Investering

Vanaf € 300. Een coachingstraject factureren wij in twee delen: 50 % vooraf en 50 % na afloop.

Dit wordt er over ons gezegd

Start transportbedrijf

Sia Vonk

Milo Groot Obbink van Pro6 Advies heeft een heel goed plan voor mij opgesteld; overal waar ik kwam, iedereen vond het een goed plan. Dankzij Milo heb ik eindelijk een eigen bedrijf.

Pro6 Advies werkt samen met

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.