Praktische begeleiding bij het opzetten van een eigen bedrijf | pro6advies

Coaching voor ondernemers

 

Hoezo (business)coaching?

Doe ik als ondernemer de dingen die ik wil doen? Bereik ik mijn doelen? Waarom loop ik telkens tegen dezelfde probleem aan? Hoe vind ik mijn droomklant ? Hoe motiveer ik mijn werknemers ? Hoe maak ik mezelf misbaar ? Wat is een goede strategie om mijn markten uit te breiden ? Hoe vergroot ik mijn winst ?

Dit zijn vragen die vele ondernemers / zzp-ers tegenkomen. Maar wie investeert in het beantwoorden van deze vragen ? Tevreden ondernemers weten heel goed waar ze goed en niet goed in zijn en hebben één ding gemeen: ze raadplegen collega's ondernemers, vrienden, boekhouders èn coaches/adviseurs.

Waarom ? Simpelweg omdat een juiste coach/adviseur niet alleen de vraag beantwoord, maar de vraag achter de vraag. Door niet alleen cijfers, plannen en doelstellingen te onderzoeken. Maar ook door persoonlijke waarden, wensen en dromen te betrekken in de coaching.   
 

Probeer

De meeste simpele manier om te ervaren wat wij als ondernemende adviseurs kunnen betekenen: bel voor een afspraak. Een intake is gratis, daarna reken je af per afspraak, uur of traject.

Dit wordt er over ons gezegd

Ben Plazier

Computerreparateur

Ben Plazier

Het grote voordeel van Pro6 Advies is dat ze bij je thuis komen. Het persoonlijke contact was voor mij het belangrijkste. Rob Videler van Pro6 Advies gaf steeds aan wat de juiste stappen waren op welk moment.

Pro6 Advies werkt samen met
yes

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.